Annons

Sportprofiler och elever i superstartävling

– Du har ju sagt att du spelat i MFF. Och det märks, du får nog börja träna med BoIS i stället, skojade läraren Jonas Swärd med en av killarna när bollen inte riktigt gick som den skulle under gymnasiesärskolans Superstar-tävling.

A-lagsspelare från BoIS, GW Landskrona, Falcons och Lejonet var inbjudna till gymnastiksalen på Gullstrandskolan för att tillsammans med eleverna utröna vem som är stadens största bolltrollare.
– Alla fyra klubbarna har ställt upp på vår förfrågan till hundra procent och spelarna, till exempel lagkaptenen i BoIS Linus Malmqvist, såg fram emot att få visa vad de kunde och samtidigt bjuda lite på sig själva till eleverna.

Annons
 

Efter att först ha misstagit Skånskans utsände för en hockeylirare konstaterade Jonathan Horvath Bengtsson att skorna behövde knytas bättre inför de väntande handbollsstraffarna. Fotbollsmomentet var i alla fall avklarat och hade gått bra. Är du bättre på fotboll än på handboll?
– Jag är bäst i allt, förklarade han och började dundra straffar som Björn Jilsén i gammal stor stil.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser