Komiker förgyller i höstmörkret

På lördag är det kanske läge att bli ”Lite Happy” i höstrusket. Då gästar nämligen de fyra komikerna Anders Johansson (känd från ”Anders och Måns”), Jesper Rönndahl, Fritte Fritzson och Magnus Erlandsson Landskrona teater med föreställningen ”Lite Happy – en modern humorshow”.
– Vi kommer från lite olika håll och startade egentligen detta som ett rent hobbyprojekt, men kom snart fram till att det var det roligaste vi kunde göra, säger Magnus Erlandsson.

Showen som nu går på turné i Skåne har tidigare spelats under ett par säsonger på Victoriateatern i Malmö.
– Vi gillar lokalen och atmosfären på Landskrona teater, säger Magnus och meddelar samtidigt att humorgruppen inte har något emot en ”halvstökig” publik.
Vad gäller innehållet kan föreställningen liknas vid en gammeldags nummer-revy.
– Vi gillar verkligen nummer-revy, som Povel Ramel och HasseåTage en gång gjorde det, medger Magnus utan att vilja göra några jämförelser med dessa humorgiganter i övrigt.
– Vi har märkt att den yngre publiken ser detta som något nytt och fräscht, samtidigt som en äldre publik känner igen sig.

Så trots föreställningens underrubrik, och att man säger sig ”passa alla människor med ett modernt förhållningssätt till livet”, kan den nog vända sig till alla som vill ha sig ett par garv i oktobermörkret.

Till arkivet