Annons

Konståkarna på is

GF Idrott Konståkning har haft en mycket bra upptakt på säsongen. Tack vare att klubben fick vara på is längre i våras har förberedelserna för tävlingssäsongen kunnat genomföras utan någon hets och nu har de första åkarna börjat tävla.

Till tävlingen Hösthoppet i Växjö skickade klubben fem åkare och lyckan var stor när de lyckades knipa fem stycken pallplatser.
I klassen Minior A tog Nora Falk förstaplatsen och Clara Engström andra. I klassen ungdom 13 vann Tilda Holmström, Annika Karlsen kom tvåa och Saskia Odeholm blev trea.
Stämningen bland tjejerna var hög och det var ett lyckligt gäng som åkte mot Landskrona igen, rapporterar Helene Karlsen.

Annons
 

Denna vecka fortsätter säsongspremiärerna med att klubben drar igång skridskoskolan där de lite yngre barnen har chans att lära sig åka skridskor och kanske framöver kunna börja som konståkare. Träningsdagarna är som innan måndagar och torsdagar. Dessutom planeras nu för fullt inför hemmatävlingen Citadell-skäret 13 – 14 oktober samt den så uppskattade julshowen som i år äger rum 14 – 15 december.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser