Annons

Peter Svensson – Landskronas första svenska landslagsman i innebandy

Innebandylaget Falcons har skördat stora framgångar på ungdomssidan och idag kan man presentera sin första svenska landslagsspelare. Det är Peter Svensson som tagits ut till ett U19-läger som föregås av en trenationers turnering samt ett dubbelmöte mot Finland senare i höst.
– Man tror knappt att det är sant. Jag har varit på ett läger på Bosön i somras men detta är det första inför matcher, säger en lycklig Svensson till Landskrona Direkt.
– Peter har varit fantastiskt bra i juniorallsvenskan i Falcons framgångsrika juniorlag och även visat i herrlaget att han håller mycket hög klass, säger Falcons sportchef Petri Manu och fortsätter,
– Han är utan tvekan en av de bästa spelarna i Sverige i sin ålder. Han är trots allt bara 17 år och är redan uttagen i U19. Han är dessutom den enda division 3 spelaren i truppen och det säger väl allt om hans kapacitet, berömmer Manu och avslutar,
– Svensson är Falcons första svenska landslagspelare någonsin. Vi har ju sedan tidigare Joakim Larsen i det danska landslaget.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser