Annons

Audun möter Sverige


Landskrona BoIS ytterback Audun Helgason har blixtinkallats till det isländska landslaget som på onsdag möter Sverige i Reykjavik. Island sågs efter lottningen som en outsider i grupp 8 men efter en minst sagt usel inledning av kvalspelet är chanserna till VM-spel i praktiken bortblåsta. Efter förluster mot Bulgarien och Ungern klarade Island endast att spela 0-0 borta mot Malta i lördags. Helgason har spelat 12 matcher för BoIS i år och har sedan Mats Jingblad tillträtt som tränare varit säker i startelvan. Nu återstår att se om Helgason får spela mot Sverige.

På tal om Island och BoIS så noterar vi att 90-talets största panikvärvning “telefonislänningen” Grétar Hjartarson nu åter verkar röra på sig. Grétar senast i Grindavík har vart högaktuell för Djurgården under hösten och ska rent av spela en u-lagsmatch med stockholmarna ikväll. Nu uppger dock media på Island att han är på väg till Doncaster Rovers i England. DIF anses härmed varnade.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser