One O’clock Jump – programmet och hemsidan färdiga

Med en dryg vecka kvar till One O’Clock Jump, uppföljaren till Sveriges största skolevenemang från 50- och 60-talet, börjar nu programmet ta form. Golf, jazz, rundvandringar och mycket mera utlovar initiativtagaren Nils-Eric Svensson (NES).

Att intresset är stort intygar NES,
– Beviset fick jag ganska omgående när jag sände ut första bulletinen. Omgående kom det e-mail från alla hörn av världen, Hong Kong, Australien, USA, Österrike, Tyskland, Italien och många andra länder, skriver han i ett mail till redaktionen.
– Vi har fått in en hel del bokningar av personer som ska deltaga i festligheterna. Det rör sig om 20-30 personer, säger Göran Andersson på Hotell Öresund.

Allt börjar nästa torsdag med frukost och vid lunchtid följer en estraddiskussion där bland annat kommunalråd Niklas Karlsson är inbjuden. På fredagen arrangeras en golftävling innan det är dags att invadera Strandpaviljongen.
I samma lokaler håller man till på lördagen med allt från middag till jazzigt jamsession fram på småtimmarna.
One O’Clock Jump avslutas därefter med en musikgudstjänst vid Gamla Kyrkans Grund på söndagsmorgonen.

Mer information hittar du på One O’Clock Jumps hemsida.

UPP

 

Till arkivet