Annons

Det händer i helgen

Fredagen den 23 maj blir det en Dans KIK kväll på Harlekinen, Karlslundstorget med start klockan 19.00. Det kommer unga dansare från Kulturskolan som skall dansa en fotbollsdans, Verdandis folkdanslag, La WestCost Linedancers samt Random Stiles Brakedancers.

Humppayra blir det på Rådhustorget på lördag. Arrangör är Finska Föreningen som även får ett vänskapsbesök från Kotka i Finland.

Annons
 

På lördag är det dags för Mini-Chorus konsert som heter Våran vårkonsert. Mini-Chorus uppträder på Fäladens Folkets Hus på lördag klockan 14.

Sångkören Divertimento och Landskrona Församling har tillsammans med kören Bel Canto från Norrköping konsert i Sofia Albertina. Detta vårtecken sker den 24 maj klockan 17.00

Möt den svenska och dansk-norska jazzeliten under en spännande konsert på Turistgården på Hven. Medverkande är Jonas Kullhammar Quartet & Hot n` Spicy.

Landskamp i gymnastik mellan Skåne och Danmark på söndag.
Tävlingen hålls i “Rackethallen /Nautilus” som drivs av Korpen. Tävlingen startar kl. 11.30.

Landskronabygden runt på cykel avgörs på söndag. Start och mål är vid idrottshallen i Landskrona och vem som helst får vara med.
Starttid: Valfri start mellan kl. 08.00-09.00

Klockan 13 på söndag är det friluftsgudtjänst på Asmundtorps Hembygdsgård. Klockan 14 genomför man en guidad visning av Hembygdsgården.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser