Undomsorkester hälsades av norska kronprinsparet

Ungdomsorkestern har för andra året i rad fått möjlighet att representera Landskrona i samband med 17:e maj firandet i Oslo/Asker. – Det är unikt och stort att få delta i den stora paraden som passerar slottet Skaugum och där hälsas av kronprinsparet, hälsar Christina Arnsby.

I marschen deltog 12 orkestrar och 26 skolor, Ungdomsorkestern gick som 4:e orkester.
Två och en halv timme tar det att vandra in till Asker centrum. Under hela vägen är gatorna kantade av festklädda och glada norrmän och Ungdomsorkestern fick många glada tillrop under vägen.
– Det är alltid roligt att få vara ambassadör för Landskrona och samtidigt roligt för ungdomarna, som lägger ner mycket tid på musiken, att få delta och känna uppskattning i ett så stort sammanhang, avslutar Arnsby.

UPP

 

Till arkivet