Kommunal fika lockade många

Igår samlades kommunalanslutna och sympatisörer för en fika på Slottscaféet. Uppslutningen var god, då ett hundratal personer satt och småpratade medan barnen lekte i hopptornet och Jonny Cosy underhöll.
I vimlet fanns Kommunals lokala ordförande Annika Lozell,
– Det är viktigt att man engagerar sig. Jag valde mellan att utöka mitt politiska engagemang eller ta ett större fackligt ansvar genom att bli ordförande, och det blev det sistnämnda, säger Lozel som dock inte vill stå i centrum,
– Jag är bara en i mängden som kämpar för en rättvisare lönepolitik, fortsätter Lozell och får uppmuntrande tillrop från ett av fikaborden,
– Även om jag har lagt ordförandeklubban ifrån mig så är den här kampen oerhört viktig och jag ger mitt fulla stöd, säger Kommunals före detta ordförande Majvi Härling.

Att det finns pengar är Lozel övertygad om och ger ett exempel,
– Det stod en massa möbler på Stadshuset och jag fick reda på att det bland annat var Kommunalråd Marita Larsson som bytte ut sina gamla möbler. Det såg inte ut att vara något fel på dessa och man kan ju undra hur kommunen kan ha råd till nya möbler och inte till våra löner, avslutar ordföranden och fortsätter att dela ut klisterlappar och vykort.

Läs gårdagens artikel om hur konflikten drabbar Landskrona >>

UPP

 

Till arkivet