Man höggs i bröstet med sabel

Ett drama utspelade sig i Kopparhögarnas koloniområde i natt. En 49-årig man höggs i bröstet med en sabel av en tre år yngre man. Offret fördes med sticksår i bröstet till Falcks Ambulanscentral av en man och en kvinna och därefter transporterades han omedelbart till universitetssjukhuset i Lund. Hur hans tillstånd är vet inte polisen i skrivande stund.
– Enligt vittnen ska det ha uppstått bråk vid tvåtiden i natt. Exakt vad som hänt får dagens vittnesförhör utvisa, säger polisens informationsansvarige Charley Nilsson till Landskrona Direkt.

Knappt tre timmar efter att brottet begicks greps en 46-årig man i Koppargårdens bostadsområde. Man hittade någon typ av patron samt en mindre mängd vitt pulver i mannens fickor och han är nu anhållen misstänkt för grov misshandel, brott mot vapenlagen samt narkotikabrott.
Både offer och gärningsman är kända sedan tidigare av polisen.

Till arkivet