65 000 kronor till ungdomskultur

Vid gårdagens kommunfullmäktigemöte togs beslut om att 775 000 kronor ska satsas på diverse aktiviteter under året i stället för en karneval. Vänsterpartiets Johan Malm föreslog då att ytterligare 65 000 kronor skulle läggas för att främja ungdomskulturen i staden.
Efter ajournering återkom partierna och biföll förslaget.
– Jag blev faktiskt lite förvånad. Det är sällan det lönar sig att lägga ett förslag på liggande möte, men det var ju ett bra förslag och därför klubbades det igenom, säger Malm till Landskrona Direkt.

I övrigt gick mötet som förväntat och inga protester hördes när kommunens årsredovisningar godkändes.
Tilläggas kan också att det nu är definitivt klart att det kommer att byggas en ny läktare på Landskronas Idrottsplats i början av maj.

Till arkivet