Inget skönlir när BoIS besegrade Bunkeflo

Igår mötte BoIS det nyblivna division 2-laget Bunkeflo i en träningsmatch på ett kallt Ulkavallen. Planen hade också sett bättre dagar vilket påverkade spelet,
– Det blir som det blir när förutsättningarna är som idag, sade BoIS tränare Janne Jönsson efter matchen. BoIS stod till slut som segrare i matchen (3-2) men det satt hårt åt. Bunkeflo har tidigare i år slagit IFK Malmö och är ett lag som inte ska underskattas. En hel del killar med tidigare meriter från juniorlandslag satte press på BoIS och ledde länge med 2-1.

BoIS och matchens första mål gjordes efter en nick av Anders Friberg efter en hörna. Direkt efter målet kvitterade Bunkeflo med ett vackert skott som träffade stolpen innan bollen letade sig in i maskorna bakom målvakten för dagen, Mats Svensson.

I inledningen av andra halvlek gjorde Bunkelflo även 2-1 och spelet stämde inte för BoIS.
– Det är dåligt av oss att släppa till så. Vi brukar börja spela ett par långa bollar direkt efter att vi gjort mål för att komma in i spelet, men nu hann vi inte röra bollen, kommenterade Magnus Kjellsson.

Kjellson var den som avgjorde matchen efter ett vackert samarbete med Matthias Eklund.
– Det var skönt att få sätta dit den. Jag hade missat en hel del innan, sade målgöraren. Innan dess visade också u-lagets Robert Drwiega att han är sugen på allsvenskt spel i år då han påpassligt kvitterade Bunkeflos ledning.

Till arkivet