Annons

Helsingborgare knivskars i ansiktet

Cirka klockan kvart över fem i lördags morse fick polisen larm om att en man låg på Artillerigatan, nästan i höjd med Tränggatan, och blödde. När polisen kom till platsen för dådet kunde man konstatera att mannen låg sidan om sin bil och var svårt knivskuren i hals och huvud.
Han opererades under lördagen och hans skador bedöms som allvarliga men inte livshotande.

Offret är från Helsingborg och är 35 år. Varför han blivit knivskuren vet ingen idag,
– Det har kommit fram vittnesuppgifter som säger att en man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, setts springa från platsen vid tidpunkten då knivskärningen har ägt rum, är det någon som sett eller hört något som kan vara av vikt så är vi väldigt angelägna om att få tala med dessa, säger inre befäl Peter Hallborn till Landskrona Direkt.

Annons
 

Eftersom att det fanns mycket blod i bilen misstänker polisen att knivskärningen har utförts där. Att det skulle röra sig om en svattaxi vill polisen inte bekräfta,
– Vi har inga uppgifter som tyder på detta i nuläget. Men vi har spanare som jobbar med fallet och därför vill vi inte springa handlingarna i förväg.

Klart är också att offrets bil är tagen i beslag och ska genomgå en teknisk undersökning. Vid platsen för dådet har även en blodig kniv hittats.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser