Biljettförsäljningen till BoIS premiär igång

Även i år står Landskrona BoIS som ett av lagen när det är dags att dra igång allsvenskan. Förra året kom Helsingborgs IF på besök med känt resultat (6-2 vinst till BoIS för er som inte visste) och i år är det tänkt att IFK Göteborg ska möta BoIS i den allsvenska premiären.
Matchen spelas den 5 april på Idrottsplatsen och idag släpptes de första biljetterna.
– Det är inte klokt. Folk ringer från hela landet och vill köpa premiärbiljetter. Här gäller det och passa på och inte vara ute i sista stund. Då kan man bli utan biljett. I alla fall på sittplats, hälsar Tomas Nilsson som har hand om biljettförsäljningen på BoIS kansli.

Även abonnemangen har sålt bra i år,
– Jag uppskattar att det fram till idag är sålt knappt 1600 abonnemang på sittplats, hälsar Nilsson och uppmanar alla Landskronabor att köpa biljetter så att de inte missar BoIS premiärmatch.

Mer information om hur du beställer biljetter finner du på Landskrona BoIS hemsida.

Till arkivet