Annons

Alexander Farnerud målskytt i landslaget

I dagens landskamp mellan Sverige och värdlandet för Kings Cup, Thailand, gjorde Alexander Farnerud sitt första mål i A-landslaget. Sverige vann med 4-1. Naturligtvis var det glada miner när Landskrona Direkt fick tag på honom, – Det känns kanonskönt. Sveriges första mål kom till genom ett självmål i matchens 47 minut. 2-0 gjordes av Johan Elmander i den 63 minuten och tre minuter senare var det så dags, – Jag kom på högerkanten och avancerade inåt mitten. Jag drog till med vänstern cirka 30 meter från mål och bollen smet in vid vänstra stolpen. Sveriges sista mål i matchen kom ytterligare tre minuter senare och denna gången var det Malmö FF:s back Daniel Majstorovic som slog till, en spelare som Farnerud bedömer som en av Sveriges bästa i turneringen, – Hela laget är bra men Majstorovic och Elmander sticker ut. Farneruds egen form är också på god väg att närma sig allsvensk, – Den är inte på topp ännu men det känns bättre och bättre för varje dag som går. På lördag spelar Sverige final i Kings Cup. Vem de möter är ännu inte klart. Om Farnerud är med från start vill han inte spekulera i, – Jag har ingen aning. Vi spelare har varvats, så vi fått ungefär lika mycket speltid. Chanserna lär dock vara stora i och med att Johan Elmander, Andreas Johansson, Mikael Dorsin och Andreas Isaksson lämnar lägret för att resa till Kina och där möta upp med sina lagkamrater i Djurgården. Avslutningsvis kan vi berätta att spelarna igår var lediga och då besökte en ormfarm, – Fy för…det var riktigt läbbigt, avslutar Farnerud och återgår till sitt Playstation.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser