Lugn helg i Landskrona

Helgen i Landskrona har varit förhållandevis lugn. Endast två anmälningar har kommit in till polisen. Den första gäller en stöld på Hemköp ute vid Infartens köpcentrum. En så kallad mynträknare upptäcktes uppbruten vid 20-tiden på lördagskvällen och på Hemköp beräknar man att cirka 8000 kronor i enkronor och tior försvunnit. Vittnen har sett några ungdomar vid mynträknaren men om de har med stölden att göra är ännu oklart. Den andra anmälan gäller en misshandel som ägde rum vid Strandpaviljongen natten till söndagen. En 56-årig man lämnade sin son på dansrestaurangen under kvällen och blev, när han var på väg från platsen, omkörd av en bil i hög hastighet. När mannen var tillbaka vid Strandpaviljongen vid 02.30-tiden för att hämta sonen igen, kom en man fram till bilen och knackade på bilrutan. 56-åringen ska då ha fått frågan om varför han körde i vägen för den andre tidigare under kvällen. Något svar hann mannen inte lämna förrän han fått två knytnävsslag i ansiktet. Den våldsamme mannen begav sig därefter till sin bil för att plocka fram ett järnrör men den misshandlade såg att det fanns poliser på parkeringsplatsen vid dansrestaurangen och begav sig dit och anmälde det inträffade.

Till arkivet