Annons

Andreas Jakobsson klar för Bröndby

Som en blixt från en klar himmel slår nyheten om att Andreas Jakobsson skrivit på ett 2½-års kontrakt med den danska toppklubben Bröndby ner. – Det stämmer, förhandlingarna har hållits ganska hemliga, erkänner Andreas Jakobsson när Landskrona Direkt når honom knappt två timmar efter det att bläcket torkat på kontraktet. Andreas med familj flyttar till Köpenhamn i sommar vilket passar familjen bra då hans fru Jessica ska börja studera i Sverige till höst – Det är perfekt nu med bron, pendlingen lär ju inte vara några problem. En av anledningarna till att det blev Bröndby är att spel i Europa hägrar. – Bröndby är en toppklubb som varje år figurerar i någon av de europeiska cuperna och det har naturligtvis haft stor betydelse i mitt val av ny klubb. Bröndby var dock inte den enda klubben som var intresserade av landslagsbacken. Rostock ville förlänga kontraktet men även klubbar i Sverige och övriga Europa har anmält sitt intresse. Till de svenska klubbarna hör även Landskrona BoIS. – BoIS finns alltid med i minna tankar och det är ingen omöjlighet att jag drar på mig den randiga tröjan igen, avslutar Jakobsson. Andreas Jakobsson är flitig till att uppdatera sin egen hemsida på www.proffs.com och nytt nyhetsbrev lär ligga uppe inom kort.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser