En dag kvar på BoIS läger, sedan väntar FC Köpenhamn

Med en dag kvar på träningslägret i Spanien ser nu BoIS tränare Janne Jönsson fram emot hemresan och lördagens träningsmatch mot FC Köpenhamn.
Träningarna i Spanien har gått bra och Jönsson har bara lite småskador att rapportera om,
– Det rör sig om lite småskavanker. Alla har tränat och de som inte har kört för fullt har antingen rehab- eller fystränat. Härtill hör Allan Ravn som inte tränat fotboll. Johan Andersson och Jesper Ljung är däremot tillbaka i fotbollsträning, hälsar tränaren från ett soligt Spanien.

I morgon är det dags för hemresa och blöta planer igen,
– Det stämmer. Vi hinner dock med ett fyspass innan vi åker i morgon eftermiddag. Därefter är spelarna lediga på onsdag. På torsdag kör vi ett dubbelpass klockan 10.30 och 16.00. Det blir fotboll på förmiddagen och ett blandat fotboll/fys på eftermiddagen. På fredag kör vi ett fotbollspass klockan 16.15 och på lördag är det så dags för träningsmatch mot FC Köpenhamn. Matchen spelas med stöärsta sannolikhet på Birkerödsstadion med start klockan 11.00, avslutar Jönsson.

Till arkivet