BoIS slog Tromsö i träningsmatch

BoIS spelade idag en träningsmatch mot Tromsö och kunde vinna komfortabelt med 3-1 efter paussiffrorna 1-1. Det var dock norrmännen som tog ledningen genom straff i matchens 30 minut. Sju minuter senare var det dags för Jonas Olsson att presentera sig,
– Han gjorde 1-1 målet efter ett mycket vackert förarbete som bland annat innehöll en tunnel, hälsar Janne Jönsson från bussen hem till hotellet.

Efter paus tog BoIS kommandot över matchen och drog enkelt ifrån,
– Vi hade bra kontroll över händelserna. tio minuter in i andra slog Audun Helgason ett vackert inlägg som Daniel Nannskog vackert nickade i mål. Tio minuter senare slog Alexander Farnerud till och gjorde segermålet, 3-1, efter passning från Mikael Rynell, kommenterar Jönsson vidare.

Som vi skrev tidigare idag så vilade Jesper Ljung, Magnus Torvaldson, Johan Andersson och Allan Ravn. I övrigt så deltog samtliga spelare och bytena avlöste varandra.
Startelvan såg ut så här: Ole Arvid Langnes – Anders Friberg, Audun Helgason, Henrik Nilsson, Gabriel Ucar – Alexander Farnerud, Hasan Cetinkaya, Jonas Olsson, Mikael Rynell – Matthias Eklund, Daniel Nannskog.

– Jag är nöjd med samtliga spelares agerande. Det ser mycket bra ut. Nu ska vi till hotellet och käka en bit mat innan vi ska gratulera vår nya landslagsman, avslutar Jönsson och menar då naturligtvis Farneruds A-landslagsplats inför Kings Cup i Thailand.

Till arkivet