Inget Marseille för Alexander Farnerud…(?)

Nu verkar det mer eller mindre vara definitivt. Det blir inget Marseille för Alexander Farnerud. Inte än på ett tag i varje fall.
Det har i veckan ryktats att en fransk delegation var på väg till Landskrona för att slutförhandla om BoIS-talangen, någon sådan har dock inte dykt upp utan förhandlingar har istället skötts via en telefonkonferens.
– Vi hade innan konferensen inleddes bett Marseille tänka över sitt bud och komma med ett nytt. Det nya budet var i stort sett identiskt med det gamla. När vi sedan lade ett vad jag bedömer ytterst realistiskt motbud, var fransmännen inte intresserade. Vi tolkar detta som om Marseille helt enkelt inte är tillräckligt intresserade av Farnerud, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson som bedyrar att man verkligen försökt hitta en lösning för Alex skull.
– Det är nu viktigt att vi tillsammans med familjen Farnerud hittar en acceptabel lösning som är till gagn för Alex framtida fotbollsutveckling, avslutar Persson.


Till arkivet