Första träningsmatchen på lördag

På lördag är det dags för årets första träningsmatch för Landskrona BoIS. Man reser då över sundet för att möta den danska division 1-klubben Frem och målet är att alla som är friska ska få speltid.
Vi kommer att försöka se till att alla får vars 45 minuter minst, säger lagets tränare Janne Jönsson. Sedan återstår det att se vilka som är friska på lördag. Det har på senare tid varit si och så på målvaktssidan men det börjar att ljusna så smått,
Igår tränade Jonas Sandqvist för full för första gången på länge och han såg pigg ut. Mats Svensson vilar ett bra tag till, fortsätter Jönsson.
BoIS har i dagarna testat olika målvakter men någon namnteckning på ett kontrakt är inte aktuellt idag,
Vi har fortfarande ögonen på bland annat Roger Anderek, från Ängelholms FF och Glenn Arne Hansen från Norge samt Varbergs keeper Sinsa Mrkobrada, men om det blir någon av dessa vi kommer att kontraktera är för tidigt att säga.

En som inte kommer att spela i BoIS nästa år är Håkan Söderstjerna,
Jag tycker att det är olyckligt när man inte kan komma överens. Jag hade gärna sett att Håkan spelat med BoIS även nästa säsong. Nu ser det dock inte ut som att så blir fallet och vårt nyförvärv Mikael Rynell som mycket väl kan ersätta Söderstjerna ser mycket pigg ut, förklarar Jönsson.

Det kommer inte att testas några nya spelare innan matchen på lördag. BoIS åker dock till Spanien på tisdag nästa vecka och det är inte omöjligt att det åker med någon ny spelare för att testas.
Det kan mycket väl tänkas att det blir så. Vi behöver stärka upp på yttermittfältet och anfallet. Det blir en nyttig resa. Hela truppen kommer att åka med. Det innebär att även Danijel Milovanovic och Afo Doodo reser med för att rehabiliteringsträna i Spanien, avslutar Jönsson.

Till arkivet