BoIS testade fyra nya spelare

Igår spelade BoIS en internmatch i Hittarp och på planen syntes inte mindre än fyra helt nya ansikten. Sita-Taty Matondo från Kanada, Emil Nilsson från Kristianstad, Michael Allyn, Brommapojkarna samt GAISaren Björn Enqvist fick chansen att visa vad de kunde. På bänken satt en magsjuk Rajko Lekic (Herfölge) och kunde alltså inte spela.

Några klara besked gav inte matchen,
– Enqvist vet vi vad han kan och han visade att han är en duktig spelare. Vad det gäller Allyn så blixtrade han till emellanåt och han har en fysik som hade passat oss, sade Janne Jönsson efter matchen.
Deras eventuella framtid i klubben beslutas det inte om förrän efter nyår.
– Nu kör vi på med fysträning resten av året, med undantag av Nightcapen på lördag. Efter nyår ska vi kontakta provspelarna igen och diskutera framtiden.

Tempot var ganska lågt eftersom spelarna befinner sig i en fysisk träningsfas. Piggaste benen hade Johan Andersson men skenet bedrog,
– Pigga ben? Det tycker jag definitivt inte. Det här var något av det värsta jag varit med om. Jag har träningsverk i hela kroppen.

Johan var dock planens gigant och stod för två av matchens mål. Lagen som möttes bestod alltså, förutom provspelarna, bara av BoISare. Matthias Eklund kunde inte komma loss från sitt arbete och Håkan Söderstjerna har legat i feber och kunde inte heller spela. När sedan Magnus Torvaldson tvingades av planen ersatte Urban Stoltz. Än märkligare blev det när Linus Malmqvist gick av planen. Han ersattes då av Janne Jönsson.

Matchen slutade med hela 7-0 till det randiga laget efter att det stått 0-0 i paus.
1-0 Björn Enqvist (straff)
2-0 Suleyman Gultekin
3-0 Johan Andersson
4-0 Johan Andersson
5-0 Jesper Ljung
6-0 Björn Enqvist
7-0 Björn Enqvist

Till arkivet