Årets BoISare och ledare utsedda

I kväll håller BoIS sitt årliga höstmöte och på detta kommer årets BoISare samt årets ledare att utses.
Landskrona Direkt kan redan nu presentera pristagarna:

Årets BoIS:are Alexander Farnerud
Farnerud får utmärkelsen som årets spelare för att han, trots sin ungdom, visat prov på moget spel med stora kvalitéer. Han har kombinerat enskilda prestationer av bästa märke med ett ansvar för laget som visar på stort ansvarstagande. Under året har han också tagit en plats i U 21-landslaget och står på tröskeln till A-landslaget.
Årets BoIS:are hedras med Josefssons kanna som instiftades 1955 och Alexander Farnerud är, med sina 18 år, den yngste spelaren som får utmärkelsen

Årets ledare Tommy Andersson
Tommy Andersson har lyckats föra P15-laget till nästa års pojkallsvenska. Tommy har arbetat med spelarna sedan knatteåldern och har under sina många år i föreningen visat prov på fint ledarskap som varit till stor glädje för ungdomarna och föreningen. Tommys arbete har varit en viktig del av BoIS satsning på ungdomsarbetet och han är en förebild för de ledare som klubbens så väl behöver idag och i framtiden.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Till arkivet