Idag startar Företagsrocken

I dag slår nattklubben Tages upp portarna för alla glada hobbymusiker som finns på stans företag. Det är dags för årets första deltävling av Företagsrock ett arrangemang som TBV står bakom.
Två torsdagar i rad kommer band från lokala företag men även en förening finns representerad, att göra upp om vem som kan få fram det festligaste, bästa, ja rent av det mest överdådiga rockbandet i stan.
Konferencier kommer Bo Nilsson och Christer Broen att vara.

Först ut är rockband från Thorn Lightning, Republiken Gränden, TBV samt en nykonstruerat husband från supporterklubben som kort och gott går under namnet Black’n White.
– Det här ska bli kul, säger Michael ”Svegis” Svegbrandt som i år deltar med bandet Black’n White.
– Jag har tidigare suttit med i juryn så jag vet väl lite hur slipstenen ska dras, skrockar Svegis och tillägger,
– Vi kommer att köra 2 nya BoIS-låtar som Roland ”Stolle” Telin skrivit, sen kommer vi att göra en cover på Rude BoIS 6-2.

Så det är inte Rude BoIS som kommer att spela?
– Nej, det är ett helt nytt band med en ny rytmsektion. Vi kommer bland annat att ha Bosse Pop på trummor samt Stefan Magnusson på bas, sen kommer vi andra som spelar i Rude BoIS att byta instrument med varandra, kommenterar Svegis som hoppas på ett massivt publikstöd.

Att bandet inte hunnit repa ser inte Svegbrandt som någon nackdel.
– Nej vi har varit helt fokuserade på hur det skulle gå för BoIS, men vi hann med en repetition igår kväll så jag hoppas och tror att det ska sitta ändå, avslutar Svegis.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Till arkivet