Annons

Obduktion idag ger besked

Den man som på söndagen anträffades död vid Pilängsskolan i Landskrona är 40 år och hemmahörande i Landskrona. Han har ett vanligt svenskt efternamn och är känd sedan tidigare av polisen. Av utredningstekniska skäl kan i detta tidiga skede av utredningen inga ytterligare uppgifter lämnas om mannen.
Först i samband med dagens obduktion kommer det att finnas möjlighet att ge klart besked om huruvida 40-åringen bragts om livet eller avlidigt av andra orsaker.

De uppgifter som hittills kommit till polisens kännedom tyder på att 40- åringen avlidit någon gång efter klockan 21 på lördagskvällen.
Länskriminalpolisen i Skåne tar tacksamt emot uppgifter från personer som gjort iakttagelser i närheten av fyndplatsen eller som har andra uppgifter att lämna i ärendet.
Tips lämnas via Skånepolisens växel 040- 20 10 00.

Annons
 

Den man som under söndagsförmiddagen greps efter att norr om Landskrona ha försökt köra på en polispatrull är 28 år gammal och hemmahörande i Landskrona. Mannen är sedan tidigare känd i brottsliga sammanhang.
Han har vägrat att lämna några uppgifter i förhör så länge inte advokat är närvarande. Någon förklaring till sitt agerande har han därför inte lämnat.
Han är nu anhållen misstänkt för dråpförsök. Den 25-åriga kvinna som var passagerare i bilen skadades och fördes till lasarettet i Lund.
Det finns hittills inget som tyder på att denna händelse har samband med den anträffade avlidne 40-åringen.

Mer information kommer under dagen.

Läs även gårdagens artikel >>

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser