Borstahusen föll i kvalet

På ett blåsigt Ulkavallen kvalade Borstahusens BK mot BK Flagg från Malmö till division fyra i lördags. De hundra i publiken som trotsade kylan fick se en dålig match. Trots ett tidigt ledningsmål för BBK och bud på ytterligare ett, kom så kallduschen i den så psykologiskt viktiga sista minuten av första halvlek. Det var ett vackert långskott som letar sig upp i högerkrysset otagbart för Borstahusmålvakten.

Andra halvlek var om möjligt än sämre än den första och det skapades få måltillfällen. BBK lyckades också få två man utvisade i slutet av matchen så det var Malmölaget som var närmst ett ledningsmål. Eftersom BK Flagg vann första mötet med 2-1 var det dom som tar steget upp i fyran medan BBK får kämpa på ytterligare ett år i femman.

Av Markus Hansson (Prao)
© Landskrona Direkt

UPP

Till arkivet