Häktningsförhandlingar mot värdetransportrånare inleds idag

Under torsdagen hålls häktningsförhandling vid tingsrätten i Landskrona.
Förhandlingen gäller tre män som är misstänkta för delaktighet i rånet mot en värdetransport den 26/9 i Landskrona. Kammaråklagare Birgit Kronholm kommer att begära att förhandlingarna hålls inom lyckta dörrar.

De personer som begärs häktade är:
En man född 7106 och häktad sedan 4/10 som skäligen misstänkt för medhjälp till grovt rån. Han är begärd fortsatt häktad men på sannolika skäl.
En man född 7611 och liksom ovannämnde hemmahörande i trakten av Stockholm. Mannen är begärd häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt rån. Han greps under tisdagen och är tidigare dömd för vapenbrott, stöld och misshandel.
Ytterligare en man är begärd häktad i sin frånvaro, på sannolika skäl misstänkt för grovt rån.

UPP

Till arkivet