17-årig flicka körde in i husvägg

Med ett brak ryktes familjen Malmström upp ur TV-soffan igår kväll då en jeep körde rakt in i ytterväggen på sitt hus. Det var en 17-årig flicka som enligt HD/NST varit ute på färd med det tunga fordonet.
– Vi satt på ovanvåningen och såg på tv när vi hörde en våldsam smäll. Jag trodde att hela huset skulle rasa, berättar Göran Malmström i det sista radhuset på Fiskargränden ut mot Lilla Strandgatan i Landskrona för tidningen.

Förödelsen blev stor, bland annat kördes två plank samt glasväggarna till en altan ner. Dessutom förstördes ett sett trädgårdsmöbler.
Ingen människa skadades men flickan fördes chockad till sjukhus i ambulans.
Med i bilen fanns även en 46-årig man som enligt polisen var berusad.
Mannen misstänks nu för tillåtande av olovlig körning och flickan för olovlig körning.

UPP

Till arkivet