Marit Paulsen serverar köttbullar på Hemköp

Hon är tiobarnsmamman som kommit att bli en av landets mest kända Europaparlamentariker. Hon är förre detta Socialdemokrat som kommit att bli vice ordförande i Folkpartiet och ledamot i både partistyrelsen och partiledningen. På torsdag kommer Marit Paulsen till Landskrona och Hemköp för att …steka köttbullar!

På torsdag eftermiddag mellan klockan 15.00-18.00 besöker Marit Paulsen Hemköp på Trädgårdsgatan. Marit kommer att servera hemlagade köttbullar efter eget recept, dela ut sin lilla skrift ”Marits mat och tankar” samt tala med landskronaborna om livsmedelskvalitet och djurens villkor.
– Detta är frågor som engagerar allt fler. Därför är det extra roligt att få hälsa Marit välkommen till Landskrona, säger Folkpartiets Torkild Strandberg och fortsätter,
– Jag tycker det är bra att Marit på ett tydligt sätt lyft frågorna om djurens villkor. Djurhållningen måste garantera djuren ett värdigt liv.

Marit Paulsen har en minst sagt brokig bakgrund och har sysslat med en mängd olika saker. Bland annat har hon varit svetsare, jordbrukare, författare (till 23 böcker) och samhällsdebattör och nu alltså också köttbullsförespråkare på Hemköp i Landskrona.

UPP

Till arkivet