Annons

Karnevalsprogrammet spikat

Så är det då spikat vilka som kommer att stå på scenerna under Karnevalen i sommar. Tyvärr har det blivit en avbokning från det preliminära programmet och det är Black & Whites eget husband Rude BoIS som inte kan spela,
– Vi sade att vi bara kunde spela på lördagen. De skrev upp oss på söndagen men av det blir det inget, säger Michael Svegbrandt i Rude BoIS.
Trots det kommer många Landskrona band att få chansen att visa upp sig för hemmapubliken.
– Det är väl försett med band från stan, intygar Joi Niklasson på J-O.N. Management som skött bandbokningen åt Evenemang Uppsala och läser snabbt upp följande artister,
– Dr Specials, Änglavakt, Keith & Uffe, Beatstones, Amnizia, In Elvis Garage, Highway 9, Jo-Jo, Martin Nilsson & Wornout Soles, Domnivet, och rutinerade Travelin Band som förövrigt ersätter just Rude BoIS på söndagen.
Det fullständiga programmet är i skrivande stund på tryckeriet och kommer att vara klart få fredag,
– Till helgen kommer Landskronaborna att kunna ta del av det. Det kommer att finnas i stans butiker och på andra offentliga platser, säger Bengt Johansson på arrangerande Evenemang Uppsala.
Någon gratis karnevalstidning kommer dock inte att delas ut i brevlådorna,
– Nej, vi hade planer på det men vi kommer i stället att ha samannonsering i HD/NST. Det betyder att alla prenumeranter och de som köper tidningen kommer att få information.

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser