Ung vänster får räkning för affischering

Ung Vänsters affischer finns till beskådan på en del av Landskronas elskåp, en affischering som inte är lämplig enligt driftsingenjör Jörgen Magnusson på tekniska verken, och därför har nu partiet fått en räkning på 500 kronor för rengöring, uppger NST/HD.
Ung vänsters ordförande Amanda Nielsen säger till NST/HD att som förbund klistrar partiet inte upp något.
– Däremot har vi medlemmar som uppenbarligen gör det. Men jag upplever det inte som ett problem, säger hon till tidningen.
Ett problem enligt Nielsen är dock att det finns få lagliga affischeringsplatser i staden,
– Det sitter faktiskt inte uppe särskilt många affischer i Landskrona, om man till exempel jämför med Malmö. Och det finns bara de tre pelarna i stan, som är lagliga ställen att sätta upp något på. Allt annat är dyra annonsplatser som vi inte har råd att föra ut vårt budskap på.

UPP

Till arkivet