Afo Dodoo skadad

Igår samlades BoIS A-trupp efter någon veckas välbehövlig semester.
Väl igång på träningen råkade Afo Dodoo vrida sitt knä så illa att han riskerar att vara borta en längre tid,
– Jag vill inte spekulera i något innan läkarundersökningen i morgon, men vill det sig illa är det ledbandet och korsbandet som är skadat och då kan det ta mycket lång tid innan han är tillbaka, säger en märkbart tagen Janne Jönsson efter träningen.
Själv säger Afo,
– Jag har fruktansvärt ont idag och ska just åka iväg till Helsingborg för en grundlig undersökning.
– Vi hoppas naturligtvis på det bästa. Afo har varit mycket bra så här långt och det skulle vara mycket olyckligt om skadan blir långvarig, avslutar Jönsson som i dag reser till Japan för att se Sveriges två första matcher i VM.

av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

Till arkivet