Annons

Lyckligvinnare av Roskilde biljett

Det blev en riktig rockräv som vann en entrébiljett till årets upplaga av Roskilde Festivalen, i tävlingen här på Landskrona Direkt, nämligen Michael “Svegis” Svegbrandt.
– Ojdå, det var skitkul, var Svegis första spontana kommentar till vinsten.
– Jag tyckte det var lätta frågor så jag hade förväntat mig att många skulle delta och att chansen att vinna skulle vara minimal, fortsätter Svegbrandt som i Roskilde-sammanhang får räknas till en av veteranerna.
– Det har väl blivit cirka tio festivaler för min del. Den första var 1981 och jag håller fortfarande den som den bästa, men det är ju klart det var bättre för, skrattar Svegbrandt som i år nu ser fram emot att titta på Red Hot Chili Peppers och Manu Chao

Deltagarantalet var stort, hela 156 inskickade svar men tydligen var frågorna svåra för endast en tredjedel av svaren var rätt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser