Lindgren nöjd med Slovakien resa

Sverige finalföll mot Italien med 1-0 när Slovakia Cup för P-18 landslag avgjordes i fredags.
– Det var inget större snack om saken, berättar Bernt ”Linkan” Lindgren i telefon från Slovakien, – Italien var det bättre laget och var väl egentligen närmare 2-0 än vi en kvittering.
Noterbart var att BoIS U-lagsspelare Rasmus Lindgren spelade hela matchen och gjorde en rakt igenom gedigen insats.
– Jag tror att Rasmus i och med framgångarna i Slovakia cup spelat till sig en ordinarie plats i P-18 truppen. Om han sen tar plats i en startelva när Andreas Dahl (HIF) och Gabriel Petrovic (AIK) är med återstår att se, säger Bernt Lindgren som i övrigt tycker att veckan i Slovakien varit riktigt givande.
Italiens segermål kom på en frispark en kvart in i andra halvlek. Sverige jagade en kvittering men närmre än öppet mål för Feyenoord proffset Bovar Karim, vilket resulterade i en fullständig idioträddning från den italienska målvakten kom inte svenskarna.

Till arkivet