BoIS föll stort mot Frem

Med tunga ben och trötta huvud blev Landskrona BoIS ett enkelt byte för Frem i gårdagens träningsmatch, förlust med hela 4-0 efter 2-0 i paus.
Det märktes tydligt att träningslägret i Turkiet satt sina spår.
– Även om vi spelade ganska hyfsat så saknades den rätta skärpan och motivationen, kanske kom matchen lite olägligt för oss eftersom vi precis kommit hem från Turkiet. Träningsmässigt har det varit en bra vecka, men kanske hade vi behövt några dagars vila före den här matchen för att göra oss rättvisa, analyserade tränaren Janne Jönsson som såg Frem ta ledningen med både ett och två mål efter bara några minuters spel.
– Unge Johan Bruér fick ersätta Mats Svensson i målet och han fick en lite olycklig start, men spelade upp sig. Mats har lite besvär med ljumskarna och valde att stå över.
Bois saknade också flera namnkunniga spelare som dras med lite småskavanker, dock inget som oroar Janne Jönsson.
– Nej, det får man räkna med under den tunga vinterträningen. Nu är det viktigt för oss att komma och träna på gräs inför onsdagens match mot Bröndby och matchen mot Frem ser jag som en nyttig genomkörare som vi nu lägger bakom oss.
Till dagens träning ansluter Jeff Oyando, med meriter från det kenyanska landslaget, som skall träna med BoIS och kanske också spela en testmatch innan det avgörs om han erbjuds kontrakt. Här handlar det om en rutinerad mittfältare.
– Vi får se vad Jeff kan på träningen och sedan avgör vi om det skall bli en match för hans del. Det är ett intressant namn som vi nu skall studera, berättar Janne Jönsson och dementerar samtidigt att en brasse skulle vara aktuell.
– Inte den här veckan i alla fall, sen får vi se vad som händer.
BoIS har nu ett tufft program med matcher på onsdag, lördag och tisdag, allt för att komma väl rustat till den allsvenska premiären.

UPP

Till arkivet