Bonusbråk i BoIS

Det råder turbulens mellan BoIS styrelse och dess spelare i förhandlingarna om nästa års bonussystem.
Enligt gårdagens nummer av Kvällsposten bojkottade spelarna årets julbord på grund av missnöjet med styrelsens bonusförslag.
Till tidningen säger styrelseledamoten Alve Pålsson,
– Kanske hade spelarna kunnat välja ett annat sätt att protestera. De som jobbar ideellt för klubben hade säkert tyckt att det vore roligt att få träffa dem.
Daniel Nannskog erkänner för NST att bojkotten kanske inte var det bästa sättet att visa sitt missnöje,
– Sådant här ska egentligen inte behövas. Och så här inför Allsvenskan klarar vi oss utan störande moment. Men vi var tvungna att göra något, även om detta kanske inte var det snyggaste sättet.
Ingen vill idag diskutera problemet men Mats Svensson, som är en av spelarrådets representanter säger till Landskrona Direkt,
– Vi har skilda meningar om hur bonussystemet ska se ut. Jag har varit med i ett antal förhandlingar av detta slaget och de är alltid tuffa, vare sig det gäller fotbollsspelare eller ute i arbetslivet.
Även Landskrona BoIS styrelse väljer att ligga lågt,
– Varken vi eller spelarna diskuterar förhandlingar om löner och bonus i media, men naturligtvis hoppas vi att allt ska vara löst så fort som möjligt, säger Landskrona BoIS klubbdirektör Lars Persson.

UPP

Till arkivet