PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Visst är det märkligt

Visst är det en aning märkligt att vår allas före detta stadsdirektör Christian Alexandersson är ”projektägare” för Europaspåret, vad nu den beteckningen innebär. Europaspåret är kanske en idé som redan för många år sedan planterats som ett frö i en stark maktsamhörighet med Torkild Strandberg, i vilket närmre 20 miljoner av Landskronabornas skattepengar även blivit investerade i?

Visst är det också lite märkligt att Christian Alexandersson tillsammans med Torkild träffade Danmarks transportminister för diskussioner om europaspåret så sent som i höstas?

Visst är det märkligt att Christian Alexanderson ganska nyligen uttalat sig om att arbetet med Europaspåret står redo med en fabrik 2027? För övrigt samma år Axeltoftaborna är förvisade från sina hem.

Visst är det märkligt att allt detta händer precis i samma veva – och i linje med att man förvisar Axeltoftabona från sina hem och trygga liv med ett väldigt råbarkat och känslokallt tillvägagångsätt.

Kanske nyanser av konspirationsteorier i mina tankar?
Kanske närmre en sanning än jag vet?
Tiden lär utvisa så och vi är många som nu har ögonen på styret – med en ny vakenhet.

Vänligen
Nadja Leinonen

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).