PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Vi måste få Landskrona tryggt igen

Alla ska kunna leva och vara trygga oavsett var i Landskrona man bor. Man ska inte behöva vara rädd för att gå hem på kvällen. Man ska inte heller behöva komma hem till sitt hus se att någon har varit där.

Ska vi få Landskrona tryggt igen måste vi börja underifrån och jobba oss uppåt. Individen, staden och polisen i ett nära samarbete.

För att utveckla det brottsförebyggande arbetet i Landskrona så vill vi i Centerpartiet Landskrona skapa en mer lokalt förankrad polis, fler poliser som har tid att vara ute och synas på stadens gator.

Det ska även finnas bra belysning i hela kommunen. Få fler ungdomar in i föreningslivet men då måste man också se över kostnaderna så att fler barn och ungdomar har råd att delta. Sen måste vi som föräldrar ta ett större ansvar och prata med våra barn och ungdomar, veta va dem gör på helger och kvällar. Sen för att kunna öka tryggheten ännu mer i Landskrona så behöver kamerabevakningen ses över. Man behöver kanske sätta upp fler övervakningskameror i utsatt delar av Landskrona för att öka tryggheten och att det även ska leda till att fler brott klaras upp.

Emma Nylander Centerpartiet Landskrona
Daniel Nylander Ordförande Centerpartiet Landskrona

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).