PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

”Vet ej!”

God eftermiddag , Marko m.fl.!
När jag gick på Lärarhögskolan i Kristianstad så hade vi en metodiklektor som tidigt lärde oss att aldrig ge ett eventuellt felaktigt svar på en fråga som ni inte vet svaret på!
Istället skall ni svara ärligt:
– Vet ej! Jag skall ta reda på det!
Och  det är mitt svar till dig Marko. Det kan ju vara så att Fatmir eller någon annan gett dig svaret redan men jag skall söka!
Rent generellt så är min (korta) erfarenhet av tjänstemännen i utbildningsnämnden att vi får relevanta redogörelser och handlingar som är erforderliga för att kunna ta bra beslut! Och det förutsätter jag att man får i alla nämnder ! Tyvärr så verkar ju HD antyda något annat!
Jag kan ju i Dagbladet också konstatera att inte bara S anser att det finns frågor kring hur försäljningen gått till!
Socialdemokraternas roll som opposition, både nationellt och kommunalt tycker nog många så även jag måste bli tydligare och kanske tuffare! Folket skall naturligtvis veta vad vi är emot men också och kanske framförallt vad innebär en röst på Socialdemokraterna!
Är vi tillräckligt duktiga som politiker?
De svaret ger ju väljarna vart fjärde år och för vår del så har vi minst sagt lite/mycket att jobba med! Min erfarenhet inom S är att kompetensnivån är hög!
Jag måste också säga detsamma om mina kollegor i Utbildningsnämnden!
Jag måste också få tillägga att jag är imponerad av journalisternas arbete i denna fråga men även i andra!

Mvh
Håkan Lans (S)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).