PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Var har S parkerat denna valrörelse?

Svar till Fatmir Azemis insändare 2022-08-02 under rubriken ”Boendeparkering”.

Som medborgare i Landskrona kan man inte riktigt märka av att det är valår, ja valrörelse rent av med sex veckor kvar till valet. På lördagarna när det är som mest folk i rörelse i stan, ja då syns Liberalerna ibland och någon gång Sverigedemokraterna. Under sommaren tror jag att jag har sett Vänsterpartiet bjuda på kaffe två gånger, de brukar vakna strax efter klockan 12. Moderaterna har vågat visa sig bland folk en gång, när regionpolitikerna var på besök. Kristdemokraterna tror att de ska in i kommunfullmäktige, men deras buss med Ebba Busch Thors ansikte på, åkte genom Haralds-rondellen och ut från Landskrona en halvtimme tidigare än de hade aviserat för medierna den gången den var i Landskrona.

Kommunalrådet Fatmir Azemi skriver många fina ord, men något konkret förslag kan jag inte riktigt kunnat utläsa ur insändaren. Så jag tänker att det kan man säkert läsa mer om på partiets hemsida. Om man surfar till webbadressen www.sap-landskrona.se som anges på socialdemokraterna.se och är tänkt att gå till Landskrona Arbetarekommun, så är den länken bruten. Fungerar inte! Jag aviserade verksamhetens ordförande för flera veckor sedan. Inget har hänt! Hallå? Dags att vakna, det är valår! Om man surfar till www.socialdemokraternailandskrona.se så möts man av att det är möte den 31/5 med Larvi-S! Tack för kaffet!

Som väljare frågar man sig, var håller Landskronas största politiska rörelse hus? Ni finns inte på nätet. Jag ser er inte på stan. Och när ni skriver insändare så förstår man inte vad ni vill!

Fatmir Azemi skriver ”Vi socialdemokrater anser att vi måste ta ett helhetsgrepp och en proaktiv parkeringspolitik om parkeringsplatserna i Landskrona”. Ursäkta mig Fatmir Azemi, men vad betyder det? Har ni några konkreta förslag? Vad vill ni egentligen?

Marko Huttunen

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).