PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Vad händer med Slottscaféet?

Genom åren har Slottscaféet gång på gång bytt ägare. Anledningen har varit skiftande, men en del krögare har sagt att det har varit svårt att få ekonomi i verksamheten. Andra har haft andra förklaringar. Tidigare bjöds det även på aktiviteter och evenemang vid utomhusscenen. Slottscaféet i Landskrona är en oas som många Landskronabor känner starkt för, inte minst våra äldre som kunde gå ner och ta sig en kopp kaffe, men även barnfamiljer. Jag är helt övertygad om det finns någon driftig entreprenör i Landskrona som är beredd att få igång en verksamhet som både kommer att innehålla caféverksamhet och lunchrestaurang och kanske à la carte på kvällstid under sommarhalvåret. Slottscaféet är en plats för både stillhet och social samvaro.
Avslutningsvis så är det faktiskt Landskrona stad som äger och arrenderar ut Slottscaféet och borde då rimligen vara intresserade av att arrendera ut denna oas, eller?

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).