PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Treklövern lovar sådant som andra ska uppfylla 

Allvarligt talat Torkild och Torbjörn. Att gå till val på ofinansierade vallöften är dåligt. Att gå till val på vallöften som andra finansierar är sämre. Prata gärna er varma om er egen förmåga men tro inte att Landskronas invånare inte kan lägga ihop ett och ett. 

Treklöverns Torkild Strandberg (L), Torbjörn Brorsson (M), och Jesper Olsson (MP) går till val på en helgöppen akutmottagning. Jättebra-javisst! Problemet? Inget av partierna går till val tillsammans och frågor om sjukvård avgörs inte i kommunen utan i regionen. Lova sådant som andra ska fixa och betala det kan vem som helst. 

Sverigedemokraterna går till val på en folkomröstning om bostäder på Skeppsbron. Vi befarar att vi bygger bort förutsättningar för viktiga arbetsplatser, industri, varv och hamn om platsen exploateras utan konsekvensanalys för framtiden. Valfläsk säger Moderaterna. Men vi skäms inte för att vi är partiet med örat mot marken vare sig det gäller Skeppsbron, parkeringar i centrum eller en äldreomsorg där personalen talar svenska. Tvärtom. Vi ser en stolthet i att vara folkets parti och faktiskt lyssna på våra invånare. Så Torbjörn (M), om folkomröstning kring Skeppsbron är valfläsk, vad är då att gå till val på helgöppen akutmottagning? Något som låter bra i landskronabornas öron men som du aldrig kan uppfylla. 

Stefan Olsson (SD)
Daniel Engström (SD)
Erik Rantzow (SD)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).