PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Tondöv – nej verkligen inte!

Nej, Torkild Strandberg!
Jag, med flera är verkligen inte tondöva. Jag är däremot glad över att jag är med i ett parti som trots kritik om långsamhet men oxå snabbhet ändå försöker ta reda på vad medlemmarna tycker i NATO-frågan!
Till skillnad från en del partier där man tvärsäkert går ut och talar om en NATO-anslutning utan att som det verkar ha förankrat det i respektive parti! Det kommer inom alla partier finnas Ja- respektive Nej-sägare men vi har åtminstone diskuterat för och emot!
Tvåhundra år av alliansfrihet har gynnat Sverige mycket väl!
Dra inte alla över en kam, särskilt inte mot ett parti som har så högt i taket!
Det är så att S i Skåne säger nej till NATO men det betyder inte att alla S:are säger nej! Vi är många som tveksamt säger ja men oxå en del som tvärsäkert säger ja!
Jag är tillhör de som tveksamt säger ja till NATO och det beror till stora delar på likheterna med 30-talets hitlerisms agerande mot Tjeckoslovakien, Österrike och anfallet på Polen och dagens putinisms agerande. Då stod länderna ensamma eller hade med sig passiva demokratier!
Ukraina har hela Europas/världens (nästan) stöd men är helt beroende av diverse länders välvilja att skicka vapen men skjuta får de göra själva!

Håkan Lans

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).