PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Till Herr Eriksson,

Det är väl inget oseriöst att ta upp synpunkter på sitt närområde, för det är där det observerats. Att jämställa debattören med Hamas och PLO är det oseriösa i sammanhanget, tycker jag. Inläggets ursprung påtalade observerade olagligheter vid dennes bostadsområde och debattören har kanske inte insikt i hur det ser ut i övriga staden. Om något så tycker jag att inlägget är relevant och att debattören tar en möjlighet att nå lokalpolitiker baserat på dennes observationer.

Tacksamma som vi alla är för din vishet och skicklighet att inte ta upp egna problem, förstår jag dock inte riktigt vad det är du debatterar här. Du väljer att ta rollen som överordnad polis när du påpekar att debattörens inlägg inte är värt något och att prioriteringen ska vara någon annanstans. Tack för din synpunkt på något som aldrig var efterfrågat. Ungefär som mitt inlägg nu.

Oerhört fräckt också att påstå att debattören därmed anser att barn som bor på andra delar i stan skulle vara mindre värda. Det gör det omöjligt att ha en seriös debatt med dig.

Johan Laurin

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).