PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Till Esbjörnsson och co

Jag tänkte egentligen hålla mig utanför detta då ni attackerade främst Torkild och treklövern men någonstans får det vara nog med galenskaperna och sen har vi Sverigedemokrater som absoluta vågmästare möjliggjort dessa beslut som du hänvisar till.

För det första så att jämföra affären mellan staden och Stena fastigheter som omfattade cirka 1,1 Miljarder mot Stadens köp av fastigheten Hermelinen (gamla försäkringskassan) för 21 miljoner är väl rätt magstarkt?

Men för att klargöra för dig så är en miljard 1000 miljoner d.v.s. att denna affären är om inte jag räknar fel 2,1 procent av Stenaaffären och pengarna slösas i mitt tycke inte bort de investeras.

Att nämnas i detta sammanhanget av Stenas köp av Sandvången och Pilängen är att allt prat om chockhöjda hyror och allmänt försämrad service kom rejält på skam men det går på er trovärdighet.

Sen om du loggar in på din Ipad och läser ärende § 23 inför kommande Kommunfullmäktige så står det att ”köpet av fastigheten är strategiskt och att byggnaden väl lämpar sig till ett flertal kommunala verksamheter” där är även andra förslag som t.ex. vårdcentral och andra uthyrningsmöjligheter.

Sen är det många med mig som är rätt trötta på er konspiratoriska jargong så förklara gärna vad du menar med ”så att fastighetsaffären är en kompensation för något annat?” vet du något som är fel eller på annat sätt strider mot kommunal verksamhet, så kläm fram med det!

Lars Ekvall (Sverigedemokraterna)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).