PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Sverigedemokraterna sviker sina väljare

Det var en gång…

Sverigedemokraterna lovade i valrörelsen att priset på diesel skulle ”chocksänkas” med tio kronor med partiets politik. Det skulle innebära 14 kronor per liter vid pumpen. Verkligheten blir en annan. En droppe – 14 öre mindre för en liter bensin och 41 öre för dieseln, skriver tidningen sydsvenskan.se https://www.sydsvenskan.se/2022-10-29/valloften-om-kronor-blir-oren-vid-pump

Vi är inte förvånade – men kanske Sverigedemokraternas väljare?

En man utanför City Gross sa så här: ”De lovade oss tio kronors sänkning och nu är det ännu dyrare, det är fan ett rent hån, Sverigedemokraterna har vilselett svenska folket.”

SD:s ekonomiskpolitiska talesperson Oscar Sjöstedt säger till DN – Funkar det inte så funkar det inte, ibland är verkligheten och spökar.

Det är i så fall väldigt oroväckande att Sverigedemokraterna lever i en annan verklighet än alla vi andra. Sagan om förtroende och trovärdighet för Sverigedemokraterna slutar med ”När man går till val säger man en sak innan valet. Sen genomförs valet, så säger man en sak också efter valet”

Det är ingen liten grej och apropå bristande vandel, det borde vara straffbart att så brutalt vilseledda svenska folket.

Adis Heldic (S)
Jenny Tillander (S)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).