PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Lennart Larsson

Det finns mycket som vi Sverigedemokrater är stolta över. Vi har på kort tid etablerat oss som Sveriges och Landskronas tredje största parti. Därigenom har vi ett stort inflytande på både rikspolitiken och Landskronas politik, även om vissa partier försöker förneka det uppenbara.

I riksdagen har vi fått både socialdemokrater och moderater att ta efter oss genom att förorda en mer restriktiv invandringspolitik. Vad som för några år sedan betraktades som ren rasism när förslagen kom från oss har nu blivit en accepterad politik från våra två största partier.

Jag har både i tal och skrift uttalat att vi absolut inte har något emot invandrare som grupp. Däremot har vi skarpt fördömt Sveriges migrationspolitik. Att anklaga oss för att sprida hat och fördomar är både okunnigt och djupt felaktigt.

Lennart Larsson skriver att man ska bygga nya lägenheter som vanligt folk har råd med. Det speglar hur lite verklighetsförankring Larsson har. Visste han något om byggbranschen skulle han inse att nybyggda bostäder alltid blir dyra, för dyra för en majoritet av befolkningen.

Det finns så många fler felaktigheter i Lennart Larssons inlägg. Jag nöjer mig med att konstatera att vi har en oerhört skild bild av verkligheten, och det ska man få ha i en demokrati. Det är helt okej att ha en annan åsikt än mig. Jag kan inte tvinga dig att ha rätt. 

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).