PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Jonas Esbjörnsson

Att Jonas Esbjörnsson (S) skulle prestera ett icke-svar på mina rader är föga förvånande. Politiska floskler är lätta att ta till när argumenten tryter. Som Esbjörnsson kanske vet bor vi alla i Landskrona och det är situationen i denna vår lilla stad som är intressant. När det gäller lönerna rättar sig Attendo efter exakt samma avtal som staden gör.

Mer intressant är att få veta vad du planerar att säga till eleverna och deras föräldrar på till exempel Engelska skolan när du lägger ned skolan som de älskar?

Hur tänker du förklara att Attendo eller något annat företag inte längre är välkomna till ditt Landskrona när de boende och deras anhöriga gett Segergatans äldreboende toppbetyg år efter år?

Hur ska du bemöta de äldre som varit mycket nöjda med Aktsams hemtjänst när du förbjuder dem att ha kvar Aktsam som utförare?

Att prioritera valfriheten är att bry sig om de grupper i samhället som behöver vårt stöd och hjälp. Att hävda något annat med hjälp av politiska dimridåer hjälper sannerligen inte dem vi borde bry oss mest om.

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd 

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).