PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Johan Laurin

Jag tycker att Håkan Lans insändare verkligen är på sin plats. Den följer inte strikt HD:s och Torkild Strandbergs politiska diktat och sticker naturligtvis liberalerna i ögonen.
Nej, jag tror inte att socialdemokraterna är så ”makthungriga” som du tror. Och att alliansarna i så fall skulle vara blida och timida offer för de ”hemska sossarna”. Alliansen slåss just nu med näbbar och klor efter makt och vissa spyr dessutom ut sitt ”Löven-hat” offentligt.
Däremot tror och hoppas jag att socialdemokraterna driver på för att få fortsätta med sin politik, vilket de har all rätt att göra. Att driva på för att förverkliga en politisk vision, som så stor del av Sveriges befolkning stödjer är inte makthunger. Utan kallas för demokrati. Och är fortfarande tillåtet i Sverige.
Dessutom kallade Löven blockpolitiken för fördummande långt före valet.
Och de som likt dig är rädd för att liberalerna skulle minska och försvinna i och med samarbete med socialdemokraterna behöver inte ängslas. Liberalerna kan knappast bli mindre än de är nu.

Lena Nilsson

 

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).