PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Håkan & Lena

Bästa Lena & Håkan,
och eventuellt andra som kanske blir lite arga när man säger; var snälla.

Tack för ert svar, hade inte förväntat mig något, då jag inte hade några frågor utan bara ville framföra min åsikt kring tonen i debatten. I mitt tidigare inlägg kring trafiken på Strandvägen, ville jag bara säga att vissa inlägg gick från kritik och ifrågasättande, till rena elakheter.

Jag vänder mig inte mot kritiken, utan mot hur den framförs.
Min erfarenhet är att det är mycket lättare att få folk att verkligen lyssna på varandra, om alla håller en god ton. Annars blir det ofta en debatt där ingen lyssnar och alla bara väntar på sin tur för att få ”ge igen”

Att vi tycker olika, betyder inte att någon av oss har fel, det betyder bara att vi inte tycker samma.
En sak är vi eniga om, det är  att det kanske inte alltid är så lätt att vara tjänsteman i Landskrona kommun.

Men i många fall tror jag tjänstemännen har det tuffare med  de verbala angreppen från en mycket starkt tyckande allmänhet som inte är politisk engagerade, än med  politikerna. Som jag önskar att människor som ni var engagerade i politiken, man behöver alltid folk som brinner för sina åsikter där.

Jag har inget mer att tillägga i just denna saken. Men jag läser Planket då och då för att  förstå och ha koll på vad vi Landskronabor ifrågasätter och/eller saknar för tillfället, och ser jag saker som jag upplever som rena personangrepp kommer jag säkert blanda mig igen och igen, för det är aldrig OK.

Önskar  er alla en god jul & ett riktigt bra 2020, där den fria debatten är en hörnsten i samhället, utan elakheter.

Line Hovrind Aslaksen
Fritidspolitiker

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).